Tempahan tiket KTM Intercity secara dalam talian (online) melalui e-Ticket

Berita baik untuk semua:

Anda kini dapat membuat tempahan tiket KTM Intercity secara dalam talian melalui laman e-Ticket KTMB yang boleh dilawati dengan menekan butang Ticket Online di laman web rasmi KTMB, www.ktmb.com.my.

Setelah sekian lama menunggu.

Laman e-Ticket boleh dilawati di sini: pautan

 

Pembetulan / penambahan maklumat

LANDASAN mengandungi beratus-ratus laman yang memaparkan maklumat untuk kegunaan anda. Oleh itu, ada antara laman yang tidak lengkap atau mungkin mengandungi kesalahan. Pihak LANDASAN sentiasa berusaha untuk memastikan maklumat yang dipaparkan adalah tepat dan terkini. Sekiranya anda mendapati ada maklumat yang boleh anda tambah atau betulkan, sila maklumkan LANDASAN melalui laman “Hubungi kami”

Anda ada soalan untuk ditanya?

Sebelum meninggalkan soalan anda di ruangan komen, pihak LANDASAN ingin mengesyorkan anda untuk membaca halaman “Soalan Lazim (FAQ)” kami dahulu.

Dikemas kini pada 27 Julai 2012.

9 pandangan di “Tempahan tiket KTM Intercity secara dalam talian (online) melalui e-Ticket”

  1. Hi there, I discovered your website by means of Google whilst searching for a similar subject, your website got here up, it appears to be like great. I have bookmarked to my favourites|added to bookmarks.

  2. kaunter jerantut slalau bkak kol bape?????susah la nk bli tiket ….pkhidmatan ktm ni tak stabil langsung….

  3. sorry to said… KTMB online ticket its really2 failure… no cervices at all.. just PROPAGANDA… please be alert lo.. how can we want be like the best public transport countries if this bullshit thing kept happened… thank…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *