Mengenai kami

Selamat datang ke LANDASAN. Laman web ini diwujudkan untuk menyediakan maklumat dan perkembangan terkini berkenaan industri rel Malaysia kepada anda berpandukan fakta dan sumber yang tepat.

Diasaskan pada 05 Mei 2010, LANDASAN masih lagi meniti usia setahun jagungnya dalam arena maya ini. Semoga dengan sokongan para pembaca dan juga krew-krew LANDASAN sendiri, LANDASAN mampu menjadi trendsetter dalam penyedia maklumat sektor pengangkutan di Malaysia menjelang tahun 2015.

 

Identiti

x

Visi

Menjadi peneraju penyedia maklumat bidang pengangkutan rel di Malaysia pada tahun 2020.

Objektif

LANDASAN wujud sebagai mengisi segmen pengangkutan di Malaysia dan memenuhi kehendak pengguna yang menginginkan informasi berkenaan sektor pengangkutan di Malaysia dalam Bahasa Melayu.

 

Contact us!

If you find any discrepancies in the information we provide, kindly contact us.

6 pandangan di “Mengenai kami”

  1. Salam, saya ingin bertanya. jika saya ingin ke Jerantut, Pahang, saya bertolak dari KL Sentral, bilakah masa tren bertolak dari KL sentral?

  2. saya akan ke singapore for 1st time from KL n turun kat woodlands kan, then saya nak ke sembawang port. anybody tahu cara mudah nak ke sembawang port (dock shipyard)

    1. Saudari,

      LANDASAN tidak mempunyai sebarang maklumat berkaitan perkara tersebut. Harap maaf.

  3. saya inginkan maklumat lanjut untuk tempahan khas berkumpulan Senandung Langkawi dari Pelabuhan Klang ke Hat Yai

  4. salam…kalau saya nak naik tren ke taiping, perak dari stesen tren arau, bila masa tren akan bertolak & berapa harga tiket yg dijual?

Komen telah ditutup.

Exit mobile version