style="visibility: hidden !important;"
Please disable your adblock and script blockers to view this page

Stesen Keretapi Air Kuning Selatan (Tiada Perkhidmatan)

Stesen Keretapi Air Kuning Selatan ialah sebuah stesen keretapi yang terletak di Air Kuning Selatan, Negeri Sembilan,  Malaysia.

KTM Berhad Logo
KTM Berhad Logo

Pada masa ini, tiada perkhidmatan keretapi disediakan di stesen ini.

Maklumat Stesen

Stesen
#N/A
Koordinat
Alamat
No. Telefon
Dibina
Dibuka
Laluan
Platform
Parkir
Akses OKU
Surau
Tandas

Sumber

  • Jadual perjalanan tren: Laman web rasmi KTMB (www.ktmb.com.my)
  • Nombor telefon dan alamat: Laman web rasmi KTMB dan YellowPages Malaysia

Cadangan Anda Dialu-alukan!

LANDASAN mengandungi ratusan halaman dan kiriman yang mengandungi maklumat untuk kegunaan anda. Pihak kami komited dalam memastikan pelawat kami hanya menerima maklumat yang tepat dan terkini. Oleh itu, jika terdapat maklumat yang tidak lengkap atau tidak tepat, sila maklumkan kami melalui laman Hubungi Kami.

Laman ini dikemas kini pada [last-modified].

Satu pandangan di “Stesen Keretapi Air Kuning Selatan (Tiada Perkhidmatan)”

  1. Salam..sepatutnya stesen keretapi air kuning selatan tidak boleh ditutup,sepatutnya di naik taraf seperti stesen batang melaka,tiada orang naik bukan alasan untuk menutup stesen tersebut,kalau diikutkan,stesen batang melaka juga tidak ramai orang yang menggunakannya,tapi boleh di naik taraf,penduduk sekitar air kuning,bukit jalor dan nyalas kecewa dengan KTMB kerana menutup stesen tersebut,hanya stesen itu sahaja yang paling hampir dengan tempat tinggal mereka,jikalau la masih diberi kesempatan untuk KTMB membina sekali lagi stesen air kuning itu,walaupun tidak besar,tapi sangat bermakna dan berguna pada anak² penduduk sekitar di zaman ini..dahulu orang baru kenal kereta,memang kurang orang naik,
    Kini anak² dah bekerja di KL,JB, dan serata tanah air,mereka memerlukan perkhidmatan yang tiada menempuh jem dan meletihkan mereka..mohon la pihak KTMB pandang pandangan ini.walaupun tidak dapat membina stesen yang besar,cukup sekadar ada stesen yang boleh digunakan oleh penduduk dan anak² disana..
    Mohon pertimbangan dari pihak KTMB.terima kasih..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.