Stesen Keretapi Kempas Baru

Stesen Keretapi Kempas Baru ialah sebuah stesen keretapi yang terletak di Kempas Baru, Johor Darul Takzim.

KTM Berhad Logo
KTM Berhad Logo

Stesen keretapi ini menyediakan perkhidmatan tren KTM Intercity.

 

Maklumat Stesen

Stesen
Kempas Baru
Koordinat1.535885,103.721452
AlamatStesen Keretapi Kempas Baru, Kempas Baru,
81200 Johor Bahru,
Johor Darul Takzim.
No. Telefon+603-2267 1200
Dibina
Dibuka
LaluanKTM Intercity
Platform
Parkir
Akses OKU
Surau
TandasUnknown

Jadual Perjalanan Tren

Klik butang di bawah untuk maklumat jadual perjalanan tren bagi stesen ini.

KTM ETS / Intercity / Komuter

Maklumat perjalanan tren terbaru khas untuk anda dari rakan kami di MYJadual.

Sumber

  • Jadual perjalanan tren: Laman web rasmi KTMB (www.ktmb.com.my)
  • Nombor telefon dan alamat: Laman web rasmi KTMB dan YellowPages Malaysia

 

Cadangan Anda Dialu-alukan!

LANDASAN mengandungi ratusan halaman dan kiriman yang mengandungi maklumat untuk kegunaan anda. Pihak kami komited dalam memastikan pelawat kami hanya menerima maklumat yang tepat dan terkini. Oleh itu, jika terdapat maklumat yang tidak lengkap atau tidak tepat, sila maklumkan kami melalui laman Hubungi Kami.

14 pandangan di “Stesen Keretapi Kempas Baru”

    1. Jooo, terima kasih atas perhatian anda.

      Update bagaimana yang anda inginkan? Boleh utarakan cadangan anda di sini.

  1. kecewa dengan perkhidmatan KTMB yang tidak memikirkan kesusahan penumpang yang berpendapatan rendah…menaikan harga tambang,..tetapi service seperti hawa pendingin yang memalukan!

  2. malaysian KTM poor service
    not responding to public when calling
    malaysian show bad attitude and poor discipline
    dont just focus on eating and enjoying
    please focus on development and help each other

    POOR MALAYSIA
    POOR MANAGEMENT

  3. Apa-apa pun,saya,isteri saya dan anak kami AMAT GEMBIRA di atas perkhidmatan yang diberikan….
    cumanya kalau boleh waktu perjalanan keretapi dari JB ke Gemas di awalkan jam 8 pagi…kira macam kekerapanlah juga….
    Kami,sudah 4 kali naik dari stesyen Kempas Baru dan rasanya MUKA KAMI ANAK BERANAK agak FAMILIAR (BIASA/SELALU SAHAJA) berada di stesyen tersebut kerana anak kami AMAT GEMBIRA untuk melihat keretapi datang dan pergi….

    Terima kasih

  4. tak sabar kami nak tunggu KTM [email protected] diwujudkan di JB sebab kami duduk kat taman impian emas….rel keretapi sudah tersedia ada…bila diwujudkan,peluang pekerjaan dan perniagaan beserta keuntungan AMAT MUDAH DIPEROLEHI JIKA KENA PADA CARA dan TEMPATNYA

  5. kalau UPDATED kan yang terbaru LAGI BAIK encik….
    besok,kami akan naik keretapi pergi ke KL ….cuti sekolah jalan-jalan
    terima kasih

  6. Nak tanya tiket dari kempas ke pasir mas kelantan ade lagi tak sebelom raya ni?????

  7. Dari jb ke kota bharu bape jam?tiket ..masih ada lagi ke utk 26hb malam?call xangkat3 pon

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *